Sun Sprej SPF 30 pro citlivou pleť 200 ml

Avene
Událost 1+1 Benefity Dermokosmetika
Pro pokožku, která se snadno spálí. Voděodolný, fotostabilní.Více
859 43 / 10 ml
Mrzí nás to, ale není skladem
Dárek
Akce 1 + 1 na opalovací přípravky Avene Sun. Cena druhého levnějšího produktu se vám odečte v posledním kroku objednávky. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
  • Rodinná lékárna s 30letou tradicí
  • 99% zákazníků nás doporučuje
  • Výhodné ceny pro registrované
  • Eko balení šetrné k planetě

Popis

Avene Sun Sprej SPF 30 pro citlivou pleť 200 ml

Sprej SPF 20 zajišťuje střední ochranu před slunečním zářením. Je vhodný na obličej a tělo citlivé kůže, zejména pro kůži, která se téměř nikdy nespálí nebo v kombinaci s přípravky vysoké ochrany. (SPF 30) Poskytuje střední sluneční ochranu citlivé kůže díky inovativnímu fotoprotekčnímu ochrannému systému Sunsitive®.

Hlavní výhody

  • Velmi vysoká účinnost při použití minima chemických filtrů
  • Chrání DNA buněk, chrání kůži před fotostárnutím a před volnými radikály
  • Složení, které respektuje oceán a minimalizuje dopad na životní prostředí
  • Příjemná textura, která se rychle vstřebává, nelepí a nezanechává bílé stopy
  • Je voděodolný a neobsahuje silikony. S jemnou parfemací

Účinné látky

1. Fotostabilní patentovaný filtrační systém - minimální množství filtrů (4) zajišťujících maximální ochranu před širokým spektrem UVB a UVA záření.

2. Antioxidační komplex zajišťuje dvojí antioxidační účinek pro komplexní ochranu buněk.

3. Termální voda Avène zklidňuje, zjemňuje citlivou pleť a působí proti podráždění.

Respekt k oceánům a minimalizace dopadu na životní prostředí

Netoxické sluneční filtry bez dopadu na korály, fytoplankton a zooplankton, pro zachování mořské biologické rozmanitosti. Ekologicky šetrné složení bez silikonů s minimální koncentrací slunečních filtrů pro co nejvyšší biodegradabilitu. Partnerství s "projektem Pur", který zajišťuje obnovu korálových útesů, mangrovových lesů a recyklaci plastového odpadu.

Složení

Avène Thermal Spring Water (Avène Aqua), C12-15 Alkyl Benzoate Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Water (Aqua), Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [Nano], Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylhexyl Butamido Triazone, Diisopropyl Adipate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Isononanoate, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, C10-18 Triglycerides, Benzoic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Decyl Glucoside, Disodium Edta, Fragrance (Parfum), Glyceryl Behenate, Glyceryl Dibehenate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Sorbitan Isostearate, Tocopherol, Tocopheryl Glucoside, Tribehenin, Xanthan Gum

Použití

Aplikujte přípravek 20 minut před vystavením se slunečnímu záření. Pro zajištění uvedené úrovně ochrany aplikujte dostatečné množství přípravku. Například: 12 stisků spreje na každou z těchto oblastí: ruka, noha, břicho, hruď. 24 stisků spreje na celá záda. Pro zachování úrovně ochrany aplikaci často opakujte, zejména při pocení, po plavání a osušení ručníkem.

Parametry

Hodnocení produktu

V zájmu transparentnosti recenze nijak neovlivňujeme.
0 ***** 0 hodnocení

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.

Přidat hodnocení
Vaše hodnocení

Spolu s tímto si zákazníci také koupili: